Szabályzat


Először is üdvözlünk oldalunkon! Pár dolgot tisztázni kell viszont, mielőtt használatba veszed, így kérlek olvasd el az alábbi sorokat figyelmesen:


  1. Oldalunk nem szerencsejátékot szervező oldal, célunk információ és segítségnyújtás fogadóknak, mi a tőlünk telhetőt megtesszük azért, hogy minél jobb tippeket publikáljunk!
  2. Oldalunk most már erős, SSD tárhely alapú szerveren fut, hibák előfordulására csekély az esély! A website kifejezetten stabilan elérhető bármilyen eszközről, illetve ugyanez elmondható a mobilalkalmazásunkról is, hisz az is már az új szerverről fut! Bármilyen probléma esetén keressetek minket valamelyik kommunikációs csatornánkon, akár itt, akár Facebook-on!
  3. (Figyelem! A regisztráció jelenleg szünetel! Hamarosan jön a ‘Prémium’ funkció, az előfizető felhasználóknak lesz elérhető ez) Ha regisztrációt követően nehézkesen megy ki a visszaigazoló email (vagy egyáltalán nem kapod meg), nézd meg a levélszemét mappát (Gmail esetében a ‘Promóciók’ és ‘Közösség’ kategóriákat is ellenőrizd), vagy ha ott sincs, írj nekünk üzenetet! A webhely levelezőrendszere gyengébb, ezért nem kockáztatunk és Google-ös SMTP-t használunk az oldal összes kimenő/bejövő üzenetének kezeléséhez, ami kifejezetten stabil és minden esetben megkapod a levelet! Ajánlott Gmail-es (.com végződésű!) címről regisztrálni, mivel Freemal, Citromail és egyéb gyengébb/kisebb mail rendszerek instabilak és az általunk küldött levelek eltűnését okozhatják!
  4. Ha az oldalon tartózkodsz, biztonsági rendszerünknek hála nyomon tudjuk követni az itteni jelenlétedet. Nyugi, ez minket baromira nem érdekel, mivel nem gyűjtünk semmiféle adatot rólad! Viszont ha elkezdesz szájberhuszárkodni, tippet lopdosni, akkor hidd el, kellemetlen az, ha még esetleg (internetszolgáltatód által küldött adatoktól függően) az IP címeden kívül azt is megtudjuk, melyik megyében/városban vagy. Nem keresünk meg, vagy ilyesmi mielőtt félreértenéd, csak hatásosabban tudunk téged örökre bannolni az oldalról! Persze ha durvább dolgokat csinálsz (tipp lopás is ide számít!), esetleg megtámadod az oldalt akármilyen módon (fölösleges amúgy, erre is komoly rendszerünk van, DDOS attackekek, account hack-ek ellen 3 féle biztonsági rendszerünk is véd, illetve tűzfalaink) akkor jogi lépéseket is tehetünk ellened!
  5. Kommentekben kulturáltan viselkedjünk, ha egy mód van rá. Persze nem azt mondom, hogy modoroskodjunk meg játsszuk el a szűzlányt, de ne szapuljuk/hergeljük fölöslegesen a másikat, ne személyeskedjünk (ugyanez érvényes a Facebook oldalunkra is!). Van erre sajnos elég sok alkalom/terület az életünkben, esetleg környezetünkben; körülvesz minket sok ‘germó’ ember, ne fertőzzük meg vele ezt a közösséget is!. Bannolom a picsába amúgy az ilyeneket 😀 (OFF: mint az utolsó mondat mögöttes tartalmából leszűrheted; egy két indokolt indulatszó amivel nem sértünk senkit, még bőven belefér az ‘etikettünkbe’; kvázi erre értem, hogy nem elvárt dolog a modoroskodás!).
  6. Nem lopunk tippeket, tiszteletben tartjuk mindenki más, saját munkáját! Ezt fontos leszögezni. Nem célunk más, hasonló dolgokkal foglalkozó oldalt/csoportot megkárosítani, illetve van bennünk emberség és tisztesség is. Tehát koholt vádakkal kérlek, hagyjatok békén minket, ne fárasszuk egymást! Megvannak a forrásaink természetesen a tippek hátterének vizsgálatához, de ezek vagy ingyenes statisztikai oldalak (mint az eredmények.com, vagy ennél picit expertebb website-ok pl.) vagy ugyanúgy ingyenes communityk, fórumok. Elvárjuk a hasonló hozzáállást Tőletek is, kvázi egy szóval NE LOPJ! Jobb klikket letiltottuk az oldalon, persze nem vagyunk naivak, alapvetően az ártó szándékú embereket nem állítja meg, de itt meg megint visszatérhetnénk a 4-es ponthoz.
  7. Csak azután csinálsz akármit is a tippjeinkkel, miután alaposan és figyelmesen elolvastad a fogadási útmutatót, megértetted és elfogadtad az abban leírt 2 technikát. Persze mindenki azt csinál amit szeretne és jónak gondol (ha ő jobb stratégiát tud alkalmazni, alkalmazza, hisz szíve joga), de éppen ezért mindenki, saját ügyködéséből adódó következményeiért csakis saját maga a felelős! Szóval ha mégse jön be a te, saját fogadási módszered/taktikád, ne húzd ránk a vizes lepedőt!
  8. Ha nem értünk valamit, KÉRDEZZÜNK! Háromféle kommunikációs csatornát is létrehoztunk nektek (sőt, ha a kommenteket nézzük akkor négyet). Az egyik egy Live chat, ami azért jó mert ha nagyon sürgős kérdések merülnek fel és ott írtok, akkor azt azonnal megkapjuk és lehetőségeink szerint próbálunk minél hamarabb írni. A másik a Kapcsolat fül, ahol ha kitöltitek a mezőket (Név, email címetek ahova küldhetjük a választ, tárgy és maga az üzenet) és megfogalmazzátok az észrevételeiteket, kérdéseiteket, bármit akkor ott később tudunk ugyan válaszolni, de sokkal formálisabb a Live chatnél. Illetve ott van még a Facebook (live chat is arról üzemel). Aztán meg ugye ott vannak a kommentek, ha valamit mondjuk elírunk a posztban (időpontot, címet, stb.) ott is tudtok nekünk jelezni!
  9. Az alkalmazás használatával (telepítéskor megjelenik, milyen adatokhoz szeretne hozzáférni) és regisztráció során hozzánk került szükséges személyes-, illetve készülékadatokat mindenkiről bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át! Jogilag szabályzottan 1 évig tároljuk ezen adatokat (előfizetőinknek addig, míg prémium előfizetőnk, majd a tagság megszűnésétől számított 1 évig – ha nem történik újabb előfizetés addig)! A személyes adataidra a számla kiállításához van szükségünk, illetve az oldalon történő azonosításhoz.

Lehetőség szerint sikerült mindent tisztázni, reméljük örömödet leled oldalunk használatában! 😉