Bemutatkozás


Köszöntünk az oldalon! Mi mivel is foglalkoznánk?

Sportújságírással illetve sportfogadással, lényegében egy online magazin vagyunk. Idehaza ez még nem egy elterjedt kombináció, mert külön-külön foglalkoznak mindkettővel emberek/cégek, de míg sportújságírás van fogadás nélkül, fordítva nincs. Külföldön, a sokat sokszor emlegetett Amerikában ennek már kifejezetten régi (70-80 éves) hagyománya van, ahol nem arra építenek az ún. picker-ek, hogy lehúzzanak, hanem arra, hogy a tudásuk szerinti legjobbat nyújtsák Neked. Idehaza, sajnos ezzel hasonló, kevés (akár egy kézen megszámlálható) példával találkozhatunk. Mi igyekszünk beletartozni ebbe a szűk körbe és talán kijelenthetem, hogy ez sikerül is, köszönhetően a: hétről hétre nyomonkövethető statisztikánknak, a több szempontból is, profin kielemzett választásainknak és az azokhoz publikált indoklásoknak, illetve az idehaza forradalminak számító mobilalkalmazásunkkal!

Na jó jó, de miben különbözünk a Facebook-on található kismillió fogadási oldaltól/csoporttól?

Talán ha az első bekezdést elolvastad, kezded kapiskálni. Egyébként ha jártas vagy, ha nem, a kifejezetten a hangzatosságra törekvő oldalakkal már biztos találkoztál, amelyek lényegében egy Paint-ben összefirkantott borzadályok és ‘100%-os napi tutitippek/Duplázóóó’ vagy egyéb fantáziadús neveken futnak Facebook-os közösségeken belül. Illetve a szerkesztőik a már előbb említett “grafikai tudásának” színvonala még mindig nagyobb, mint a helyesírásuké – ha erre vágysz és arra, hogy nyilvánvalóan – egyébként illegálisan, adózatlanul – lopják el a pénzed, a mi oldalunk nem a Te helyed lesz! Nálunk nincsenek kamucsomagok és ingyenesen működünk! Mi a minőséget tartjuk szem előtt és a színvonalra, megbízhatóságra, hozzáértésre építjük a brand-ünket és a célközönségünk is az ezekre vágyó, igényes emberek.

Felkeltettük az érdeklödésedet? Hogyan tovább?

A könnyen kezelhető, letisztult, ám nagyon jól használható honlapunknál és mobilalkalmazásunknál arra törekszünk, hogy Nektek minél könnyebb legyen egy ésszerű, de egyáltalán nem bonyolult stratégia elsajátítása és azt is fontosnak tartjuk, hogy ‘egy szelet amerikát’ elhozzunk Nektek és különböző, idehaza kevésbé populáris sportágakat is megismertessünk veletek. Mi nem a lehúzásra és a rajtatok keresztüli meggazdagodásra törekszünk, hanem arra, hogy a sportújságírás és az elemzés összevonása ezzel a külföldi fogadási szubkultúrával közelebb hozza felhasználóinkat/előfizetőinket az ebben rejlő lehetőségekhez és a sikerhez/profithoz. Hisz mi a jobb: ha a hasunkra ütünk – ahogy a Magyarországon található fogadók 95%-a – és összekombizunk jó sok (de legalább vagy 8-10), mindenféle eseményből egy szelvényt és mondjuk egy sportszezon alatt egyszer, maximum kétszer nyerünk ezekkel, de ha kiszámoljuk az összes megjátszott tét/nyeremény és elvesztett tét hármast, egy hatalmas mínusz számot kapunk. Vagy esetleg az, ha tudatosan mondjuk egy 130-80-10-es statisztikával zárunk egy adott kosár/futball/amerikai foci/jégkorong/stb. szezont, ezzel pedig akár a kezdeti ráfordított összegünknek (tőkénk/bankunk) mondjuk a 65%-os hozamát érjük el és profitálunk? Mi egyértelműen az utóbbi mellett tesszük le voksunkat, a döntés azonban Rajtad áll, hogy velünk tartasz-e!

Bővebb információt a fogadási útmutatónkról, szabályzatunkról és egyebekről – mindent a weboldalon vagy jobb oldalt a menüben kiválasztva találhattok meg.